torstaina, lokakuuta 30, 2008

Taíba

Taíban kylä on mukavan hiljainen brasilialainen pikkukylä. Surffarituristien ansiosta kylästä löytyy muutama ravintolakin. Majapaikkamme on nimeltään Taíma Resortinho lähellä rantaa ja keskustaa. Hotellissa on 4 huonetta, mutta viereen on rakennettu uusi, ehkä yrityskäyttöön tarkoitettu hotelli. Valitsimme huoneen uudesta hotellista. Tilaa ja rauhaa löytyy ruhtinaallisesti sillä talossa ei vielä oleile muita. Henkilökunta, respa ja aamiainen ovat siis eri talossa kuin jossa asustamme.

Tällainen näkymä on huoneemme terassilta.

Meri pauhaa jatkuvasti eikä ilmastointia ei tarvitse käyttää sillä tuuli puhaltaa yöt ja päivät ikkunasäleiden läpi. Lasi-ikkunoita täällä ei juurikaan ole; vaan ruutujen tilalla on puusäleet, jotka voi kääntää säleverhojen tapaan auki-asentoon.

Majapaikkamme työntekijät ovat superystävällisiä, palveluhenkisiä ja mukavia. Välillä tuntuu että passataan liikaakin...

Tässä aamiaispöytä. Näyttää aika tyypilliseltä bralisilialaisen pikkuhotellin (=pousadan) aamupalalta. Ihanan kypsiä ja makeita hedelmiä (mangoa, papaijaa, ananasta, vesimelonia ja cantaloupea) tulee syötyä tosi paljon. Taustalla on hotellin respa ja aula.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näyttä ihan mukavalta. Onko ollut pilvisiä päiviä lainkaan, näyttää kuvista ,että siellä aina paistaa aurinko?
Terveiset Savikonkujalta!

Minna kirjoitti...

Kylläpä tuo aurinko jaksaa aika lailla paistaa. Pilvistä täällä on ihan tyytyväinen... niitä vois olla vähän useammkinkin ;)